Tältä sivustolta näet Lastenkulttuurikeskus Vekkulan ja Vekkuliteatterin ajankohtaisimmat uutiset ja tapahtumat.

Lasten kulttuurikeskus Vekkula valmistaa myös tänä jouluna lumoavan nukketeatteriesityksen! Lavalla nähdään Pauliina Hintsanen, Tiina Korhonen ja Tarja Pyhähuhta.    
Lasten kulttuurikeskus Vekkulan työntekijä Miia Damberg on siirtyny toisiin tehtäviin ja Vekkulan vastaavana työntekijänä aloittaa 3.10.2022 Miisu.  Miisun tavoittaa Vekkulan sähköpostista kulttuurikeskusvekkula@gmail.com ja p. 040 533 5811. Pukuvuokraus on auki tiistaisin klo 14–18. Tervetuloa!
Ilon hetkiä Ukrainan sodan jaloista saapuville lapsille Lastenkulttuurikeskus Vekkula haluaa tarjota lapsille mukavia hetkiä satumaailmassa. Ilo on tärkeä voimavara silloin, kun elämässä on isoja haasteita. Haastamme mukaan yrityksiä ja yksityisiä toteuttamaan yhdessä iloa Ukrainan lapsille. 15 euron lahjoituksella mahdollistetaan yhden lapsen vierailu Vekkulaan. Voit lahjoittaa suoraan Vekkulan tilille FI20 5271 0420 3625 69, viitteeksi Ukrainan lapset. Me kokoamme lapset Vekkulaan yhteistyössä Apua Ukrainaan Etelä-Savon verkoston kanssa. Järjestämme hetkiä pitkin kevättä, jotta mahdollisimman moni saapuja pääsisi mukaan. Vekkula tarjoaa tilan, henkilökunnan, välipalan ja kuvauksen. Pyrimme kuvaamaan (jos se on mahdollista) lapset rooliasuissa, jotta he saisivat mukaansa kuvamuiston iloisesta hetkestä.
Vekkulan puvustosta löydät monipuolisesti eri teemajuhliin edullisesti pukukokonaisuuksia. Voit myös varata juhliesi lapsivieraille erilaista ohjelmaa. Lasten ohjelmasisältöä voit suunnitella yhdessä Vekkulan väen kanssa toiveidesi ja juhliesi mukaisesti. Otathan yhteyttä!
Vekkulan hahmot ovat nyt jalkautuneet myös leikkipuistoihin. Voit varata hauskaa ja liikunnallista toimintaa sekä teemasyntymäpäivät leikkipuistoissa toteutettavaksi. Aiheina esimerkiksi: Supersankareiden toimintarata, Pelle- olympialaiset ja eläinten satupolku.  Ota rohkeasti yhteyttä ja luodaan yhdessä lapsille ikimuistoinen kokemus!