Hei! Me siis toden totta muutamme lokakuun aikana uusiin tiloihin Otavankatu 7. Toimimme Aurakadulla 7.10. saakka, jonka jälkeen alamme pakkaamaan ja muutto puuhiin. Tämä valitettavasti vaikuttaa meidän palveluihimme, joten synttärikalenteri on kiinni 9.10.-30.10. välisen ajan. Kalenteri on auki jo marraskuulle ja joulukuulle, joten sinne voi laittaa juhlavarauksia. Varattavana olevat syntymäpäivät juhlitaan siis uudessa osoitteessamme, joten huomioithan tämän. Palvelumme ja syntymäpäivä toiminta tulee pysymään ja jatkumaan samanlaisena, vaikka toimitila muuttuu ja suurenee. Pukuvuokraus on myös muuton ajan suljettuna. Jatkossa pukuvuokraus on avoinna 1.11. alkaen keskiviikkoisin klo 13-17 ja siis osoitteessa Otavankatu 7. 

 

Tervetuloa siis marraskuussa Otavankadulle uuteen Vekkulaan!

Nähdään siellä!