Ilon hetkiä Ukrainan sodan jaloista saapuville lapsille❤️

Lastenkulttuurikeskus Vekkula haluaa tarjota lapsille mukavia hetkiä satumaailmassa. Ilo on tärkeä voimavara silloin, kun elämässä on isoja haasteita. Haastamme mukaan yrityksiä ja yksityisiä toteuttamaan yhdessä iloa Ukrainan lapsille.

15 euron lahjoituksella mahdollistetaan yhden lapsen vierailu Vekkulaan. Voit lahjoittaa suoraan Vekkulan tilille FI20 5271 0420 3625 69, viitteeksi Ukrainan lapset. Me kokoamme lapset Vekkulaan yhteistyössä Apua Ukrainaan Etelä-Savon verkoston kanssa.

Järjestämme hetkiä pitkin kevättä, jotta mahdollisimman moni saapuja pääsisi mukaan. Vekkula tarjoaa tilan, henkilökunnan, välipalan ja kuvauksen. Pyrimme kuvaamaan (jos se on mahdollista) lapset rooliasuissa, jotta he saisivat mukaansa kuvamuiston iloisesta hetkestä.