Tältä sivustolta näet Lastenkulttuurikeskus Vekkulan ja Vekkuliteatterin ajankohtaisimmat uutiset ja tapahtumat.

Ilon hetkiä Ukrainan sodan jaloista saapuville lapsille Lastenkulttuurikeskus Vekkula haluaa tarjota lapsille mukavia hetkiä satumaailmassa. Ilo on tärkeä voimavara silloin, kun elämässä on isoja haasteita. Haastamme mukaan yrityksiä ja yksityisiä toteuttamaan yhdessä iloa Ukrainan lapsille. 15 euron lahjoituksella mahdollistetaan yhden lapsen vierailu Vekkulaan. Voit lahjoittaa suoraan Vekkulan tilille FI20 5271 0420 3625 69, viitteeksi Ukrainan lapset. Me kokoamme lapset Vekkulaan yhteistyössä Apua Ukrainaan Etelä-Savon verkoston kanssa. Järjestämme hetkiä pitkin kevättä, jotta mahdollisimman moni saapuja pääsisi mukaan. Vekkula tarjoaa tilan, henkilökunnan, välipalan ja kuvauksen. Pyrimme kuvaamaan (jos se on mahdollista) lapset rooliasuissa, jotta he saisivat mukaansa kuvamuiston iloisesta hetkestä.
Vekkulan puvustosta löydät monipuolisesti eri teemajuhliin edullisesti pukukokonaisuuksia. Voit myös varata juhliesi lapsivieraille erilaista ohjelmaa. Lasten ohjelmasisältöä voit suunnitella yhdessä Vekkulan väen kanssa toiveidesi ja juhliesi mukaisesti. Otathan yhteyttä!
Liikkuvan Vekkulan mukana kulkee eri teemoilla kesään sopivaa osallistavaa ja liikunnallista toimintaa koko perheelle! Otathan rohkeasti yhteyttä, niin voimme ilahduttaa koko perhettä!
Vekkulan hahmot ovat nyt jalkautuneet myös leikkipuistoihin. Voit varata hauskaa ja liikunnallista toimintaa sekä teemasyntymäpäivät leikkipuistoissa toteutettavaksi. Aiheina esimerkiksi: Supersankareiden toimintarata, Pelle- olympialaiset ja eläinten satupolku.  Ota rohkeasti yhteyttä ja luodaan yhdessä lapsille ikimuistoinen kokemus!  
Ihania tuotoksia ja onnistumisen iloa hiihtoloman 2021 pajassa!